Adománygyűjtési tájékoztató

Mire  gyűjtünk?

Az Alapítvány minden beérkező adományt kezdettől  az alaptőke növelésére fordítja, melynek kamataiból tudja segíteni a  Corvinus Egyetem hallgatóit. Amennyiben  a kamatokból kevesebb mint  1 millió forint hozam keletkezik, a törzstőkéből egészítjük ki.

Sajnos jelenleg a banki kamatok még lekötés esetén is alacsonyak, ezért a törzstőkénk hosszabb távon fogyni fog, mely az Alapítvány létét veszélyezteti. A tőke szinten tartásához - lehetőség szerinti  növelésére - gyűjtünk adományokat, hogy minél több diákot tudjunk segíteni tanulmányai befejezéséhez.

2023-tól együttműködési szerződést kötött Alapítványunk a Kovács Alapítvánnyal, így már 2. éve támogatásként átutalnak 2.200.000.-forintot, így 2023-ban és 2024-ben az eddigihez képest dupla összeggel tudjuk támogatni az arra érdemeseket.

Két-három rendszeres támogatónk is megjelent.

Adományozási lehetőségek:.

     a/   Banki átutalás:     

            Erste Bank Hungary  banknál vezetett   11991102-02132947-00000000   számú  számlaszámra

     b/    1%  felajánlása  : az évi adóbevallással együtt rendelkező nyilatkozat kitöltésével:

               Sádt  Győző  Alapítvány    adószáma:    18045123-1-43

 

 Információk az adományok felhasználásáról: 

Az Alapítvány kuratóriumának tagjai honorárium nélkül, társadalmi munkában végzik vállalt tevékenységüket Az Alapítványnak alkalmazottai, munkabér és rezsijellegű kiadásai nincsenek. Kizárólag a cél szerinti támogatásra van kiadás. A kuratóriumi tagok a szükséges kiadásaikat saját forrásból fedezik, az Alapítványtól ehhez semmilyen hozzájárulást, költségtérítést nem kérnek. 

Az  Alapítvány évente kb. 10.000.-Ft-ot költ az 1%-os kampányban céljai népszerűsítésére, amely összeget a kuratórium tagjai biztosítják.

Az Alapítványnak a diákok támogatásán kívül csak a legszükségesebb működési költség kiadásai vannak.