Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzését kérjük a sadtgyozoalapitvany@t-online.hu email címünkre küldje el! Köszönjük!

DOMONKOS FRUZSINA

Kedves Zsuzsa!

 

Köszönöm a lehetőséget, a támogatást az alapítvány részéről, de ezek mellett szeretném még azt is kiemelni, hogy rendkívül hálás vagyok azért, hogy megtapasztalhattam, hogy milyen erősen őrzik Győző emlékét. 

Jó volt látni és hallani ezeket a mély gondolatokat és őszinte érzelmeket, úgy gondolom így ismeretlenül is, hogy ennél szebb emléket nem is kívánhatott volna Győző.

Gratulálok Önnek és az alapítvány többi tagjának, hogy ennyi éven keresztül dolgoznak egy szebb és jobb világért!

Örülök, hogy kaphattam az életükből egy szeletet, jó érzés volt együtt átélni a mai megemlékezést. 

 

Üdvözlettel: Domonkos Fruzsina

SZEMERÉDI Erika (ismeretlenül) írt levele

Tisztelt Cím, Kedves Hölgyem/Uram!

Szeretnék érdeklődni, hogy, mint alapítvány, tudnak-e fogadni 1%-os felajánlást az éves adóbevallás felajánlásaként?

Véletlenül megismertem ezt a megrendítő történetet, és az elhunyt fiú kedves édesanyjának igencsak példás és egyben megrendítő hozzáállását.

Nagyon szívszorító és egyben valamiféle "normalitás"- hogy igen, így is lehet...

Én az anyukámat 5 éve veszítettem el- beteg volt, ápolásra is szorult és végén már én is azt gondoltam, ne szenvedjen szegény...de a halálát- a mai napig... nem tudom kiheverni.

Saját gyerekem viszont nincs- és nagy valószínűséggel már... nem is lesz.

Érdekes, hogy épp az a hitvallásom, hogy annak, aki anyává válik, annak akkor is megmarad a gyermeke gyermeknek, ha meghal...és ez az anya, ugyanezt mondja ki, abban az ominózus riport- összeállításban, ahol a fia gyilkosát is megszólítják... minden egyes szó, ami az anya szájából elhangzik, mintha belőlem jönne... ugyanezt gondolom. Bár... hülyedolog, nekem nincs is gyermekem.

Tisztelet és nagy üdvözlet a mamának, aki ilyen gyönyörűen ápolja a fia emlékét, és az életének azon példája, amit továbbhordoz, bizonyosan sok, okos, értelmes fiatalnak hoz előbbrelépést.

Elnézést, hogy a magam példáját idehoztam, elsősorban a felajánlott 1%-nak lett volna itt jelentősége.

Nagy szeretettel (ismeretlenül)

Szemerédi Erika

MARGIT HARAINÉ PETRUS

Drága Gyermek! G Y Ő Z Ő ! Drága Tanítványom! 

Emléked Soha nem felejtem!          

2023. 05. 14.

BÉKI MAGDOLNA

Én is követem ezt a nemes cselekedetet a mai fiatalok segítségére. Példa értékű...

2023. 05. 13.

MÁRIA ZSUZSANNA LEHEL

Emléke megőrzése, a fiatalok segítése 30 éve, szép feladat.  ISMERETLENÜL is megőriztem emlékét, példa értékű egyéniségét a mai fiataloknak ismernie kellene

2023. 05.13.

MARGIT HARAINÉ PETRUS

Kedves Zsuzsa! Ti nem ismertek engem, a Skálában a Pénzügyi Osztályon én voltam kijelölve arra, hogy Győzőt minden pénzügyi témával megismertessem, betanítsam, mikor Ő belépett hozzánk! Nagyon jól nevelt, tisztességtudó, szorgalmas fiú volt, nagyon szerettük, az egész osztály nevében ki merem mondani. Borzasztó fájdalommal tölt el a gondolat még ma is, ha Rá gondolok, vagy ott megyek el a Móriczon a házatok előtt, vagy a 6-os villamossal a "katasztrófa utcája" előtt! Nem akarom feltépni a család sebeit, de el kellett mondanom a saját érzéseimet. R é s z v é t e m  ebben a mély fájdalomban. Sok erőt, kitartást, szeretetet a családnak! Őszinte tisztelettel küldöm üdvözletem, különös tekintettel a drága Mamának. Remélem, azt a szörnyeteget soha nem fogják kiengedni a "megérdemelt otthonából"!

Petrus  Margit

KÖSZÖNET támogatásért

Tisztelt Sádt Győző Alapítvány Kuratóriuma!

Csiszár Dorottya vagyok, A  2020/2021. tanévben 5 hónapon keresztül 25.000.- Ft. ösztündíjban részesítettek. Amiatt írok most Önöknek, mert szeretném még egyszer nagyon szépen megköszönni a döntésüket, hogy támogattak, ugyanis hatalmas segítség volt számomra.

Minden jót, jó egészséget kívánok Önöknek!

Tisztelettel:  Csiszár Dorottya

2021.01.24.

 

KÖSZÖNET

Kedves Sádt Edéné!

Szeretnék köszönetet mondani az egész éves ösztöndíjért. Nagyon hálás vagyok érte, sokat jelentett számomra. A továbbiakra is minden jót kívánok az Alapítványnak.

Üdvözlettel:

Kapusi Krisztina

KÖSZÖNET A TÁMOGATÁSÉRT

Kedves  Sádt  Edéné !

Ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt  10  hónapos támogatásukat. A havi  20.000  forintos ösztöndíj segített a tankönyvek és a jegyzetek beszerzésében, illetve hozzájárult a napi étkezésem finanszírozásához. Tegnap záróvizsgát tettem a Corvinuson és minden eredményem jeles lett, így a diplomám minősítése:  kiváló.

Terveim szerint szeptembertől pedig okleveles közgazdász mesterképzésen folytatom majd a tanulmányaimat az Egyetemen. A jogász szakos tanulmányaimban pedig harmadéves leszek szeptembertől az ELTE-ÁJK-n.

Még egyszer köszönöm a támogatásukat és minden jót kívánok!

Szabó  Péter  István

Horváth Balázs

Tisztelt Alapítvány!

 

A mai napon az INDEX.hu-n olvastam alapítványukról.

Egészen elképesztőnek tartom azt ami Sádt Győzővel történt!

Ugyanakkor az Önök alapítványa egy olyan kezdeményezés, ami hittel és erővel tölti el az embert.

Jómagam értelmiségi családból származom, édesapámat, Horváth Józsefet, mint kisiparos gyermekét osztályidegenként 40 éves koráig nem engedték tanulni a régi rendszerben. Mindig nagy álma volt egyetemet végezni.40 évesen jutott be a bölcsész karra, melyet elvégzett és doktorátus is szerzett. Sajnos doktorija után nem sokkal megbetegedett és hosszan tartó betegség után elhunyt.

Édesanyám paraszti sorból küzdötte fel magát a Közgázra, amelyet "suma cum laude" fokozattal végzett el.

Az Önök munkája méltán példázza, hogy a gyilkosoknak nem lett igazuk.

Ők azt mondták,

"élet és halál urai voltunk, elvettünk tárgyat, álmot és életet", de ez nem igaz, az Önök gyümölcsöző munkája bizonyítja ezt.

Sok sikert kívánok Önöknek,

tisztelettel:

Horváth Balázs

okl. építőmérnök

Oldalak